Tuotteet

Omasta itsestä huolehtiminen on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin kannalta. OMRON tarjoaa luotettavia apuvälineitä päivittäiseen kuntoiluun, laihdutukseen, kivunlievitykseen ja rentoutukseen, toisin sanoen henkilökohtaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Lue lisää: Usein kysytyt kysymykset »

Aktiivisuus- ja askelmittarit

Kävely on lähes kaikille sopiva liikuntamuoto ja myös hauska harrastus. Reipas kävely ulkona tutussakin ympäristössä pitää mielen virkeänä – yksin tai yhdessä. Olipa vaikuttimena huvi tai hyöty, kävely eri muodoissaan on erittäin terveellistä.

Helppokäyttöiset ja laadukkaat Omron-askelmittarit auttavat seuraamaan päivittäisen hyötyliikunnan tehoa kuntoon ja terveyteen. Askelmittari kannustaa liikkumaan olipa tavoitteena terveelliset elämäntavat, painonpudotus tai vaativampi kuntoilu.

Hapenottokyky kasvaa jo 3000 askeleella päivässä. 10 000 askelta päivässä vähentää kroonisten sairauksien riskiä. Painonpudotus vaatii yleensä 12 000 - 15 000 askelta päivässä. Ja parhaiten kävely tehoaa aerobisena liikuntana säännöllisin askelin. Omron-askelmittarin avulla ei enää tarvitse arvailla omien kävelytottumusten tehokkuutta.

Omron-laatuun voit luottaa. UKK-instituutin testit Walking style II -mittarilla osoittavat, että Omronin askelmittarit ovat erittäin luotettavia ja tarkkoja kaikissa olosuhteissa – taskussa, olkalaukussa tai kaulassa.

Tuotteet
CaloriScan

Tiedätkö, kuinka monta kaloria olet polttanut tänään?

Jog style

Juoksuun ja kävelyyn tarkoitettu monipuolinen askelmittari

Walking Style IV

Luotettava askelmittari tarkalla 3D-sensorilla

Walking Style One 2.0 -askelmittari

OMRON Walking Style One 2.0 on helppokäyttöinen askelmittari...

Walking Style One 2.1 -askelmittari

OMRON Walking Style One 2.1 on helppokäyttöinen askelmittari...

Walking style III

Uusi tyylikäs askelmittari, jolla seuraat esim. yksittäisen ...